Marleen van Koeveringe

Haptotherapie & Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding

Workshops Haptonomie

Al een aantal jaren geef ik cursussen, lezingen, workshops en trainingen m.b.t. de haptonomie, o.a. voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen.
Meestal op verzoek, en op maat.

Over mij...

Vanaf 1976 ben ik zo veel mogelijk opleidingen gaan doen op het gebied van de Haptonomie. In 1978 ben ik in mijn eigen praktijk, voorzichtig aan gaan werken met de Haptonomie, gecombineerd met de oefentherapie. Ook ging ik bewegings- en tillessen op Haptonomische basis geven aan ziekenverzorgsters en bejaardenverzorgsters.

Vanaf 1985 geef ik Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. In 1988 heb ik de Oefentherapie-Mensendieck vaarwel gezegd en heb ik me gevestigd als Haptotherapeut.en geef ik Haptotherapie in Den Helder en sinds 1992 ook in Alkmaar.

 

Ervaring

Sinds mijn 50e jaar, 2005, nadat ik ruim 30 jaar ervaring heb met de Haptonomie/Haptotherapie, heb ik het gevoel dat ik het wezenlijke ervan begrijp en geïntegreerd heb ik mijn eigen leven en ik van binnen-uit werk.
Al een aantal jaren geef ik cursussen, lezingen, workshops/ trainingen, oa voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen. Meestal op verzoek, en op maat.